Vandaag is het zover: dan begint de Avond4daagse in Roden!

We starten dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18.00 en 18.30 uur bij Sportcentrum De Hullen, Ceintuurbaan Zuid 6 in Roden. Op de laatste avond start de 5 km om 18.45 uur en de 10 km om 18.00 uur. Iedere avond moet je je melden in sportcentrum De Hullen (Hal A). Aanmelden is mogelijk vanaf 17:30 uur.

1. Individuele deelnemers 5 en 10 km.

Aanmelden gaat op basis van achternaam. Er is een letterverdeling, je meldt je aan bij de desbetreffende tafel. Afmelden (bij terugkomst in De Hullen) is bij dezelfde tafel.

2. Groepen

De team captain meldt de groep aan bij de tafel voor groepsinschrijvingen. Afmelden gebeurt bij dezelfde tafel.

3. Daglopers

Ook de daglopers melden zich aan bij de tafel voor de groepsinschrijving. Daar melden zij zich ook af.

Het weer ziet er goed uit voor de komende dagen, maar hou de weersverwachtingen goed in de gaten. Zorg voor goed schoeisel, prettig zittende kleding, een goed gevulde maag en neem voldoende water mee voor onderweg. Denk daarnaast bijv. ook aan zonnebrandmiddel en iets om muggen op afstand te houden. Controleer bij terugkomst op eventuele teken.

De routes zijn dagelijks vanaf ca. 15.00 uur beschikbaar. Met bovenstaande QR-code kom je direct op de pagina met de routebeschrijvingen. Download de route op je smartphone. Zo heb je altijd de route bij de hand. De routebeschrijvingen zijn ondersteunend aan de pijlen die zijn uitgezet.

Het startvak voor de 10 km. lopers is helemaal vooraan, zodat zij als eersten van start kunnen gaan. Tijdens alle wandeldagen zal de voorste parkeerplaats niet toegankelijk zijn voor auto’s; de parkeerplaats wordt ingericht als fietsenstalling. Op dag 1, 2 en 3 kan wel gebruik worden gemaakt van de achterste parkeerplaats. Op de laatste avond is ook de achterste parkeerplaats niet beschikbaar zijn. Ons advies, kom op de fiets 😉 En vind je het leuk de laatste avond verkleed te komen? Doen!

Kijk regelmatig op website of bezoek onze Facebookpagina voor de laatste informatie. Als we door omstandigheden de wandeldag niet door kunnen laten gaan, dan wordt dit dagelijks vanaf 16:00 uur gecommuniceerd via onze website en onze Facebookpagina.

Heel veel wandelplezier gewenst!Met sportieve groet,Organisatie Avond4daagse Roden