Onze sponsoren

Roden Fit en Gezond

Inschrijven Avond4daagse Roden 2023

Welkom!

Meedoen aan de Avond4daagse Roden kan alleen door je van te voren in te schrijven.

De inschrijving sluit op zondagavond 4 juni 2023 om 20:00 uur.

Lees voordat je je inschrijft het tochtreglement.

Kinderen tot 12 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene. De begeleider moet ook ingeschreven zijn. Bij groepen kinderen loopt er per vier kinderen minimaal één ingeschreven begeleider mee.

Loop je alle dagen mee? Of sluit je voor één dag aan?

Geef je keuze aan in het inschrijfformulier. Je hebt de volgende mogelijkheden:

  • De hele Avond4daagse. Je kunt kiezen uit routes van 5 of 10 km.
  • Een dag meelopen. Selecteer “Dagloper” en de gewenste datum. Je kunt kiezen uit een route van 5 of 10 km.

Individuele inschrijving

Dit betreft de inschrijving van individuele wandelaars. Elke deelnemer schrijft zich apart in.

Tip! Gebruik bij het inschrijven van meerdere gezinsleden of deelnemers in een groep (tot en met zeven personen) dezelfde achternaam. Op deze manier meld je je gezamenlijk bij dezelfde tafel aan.

Klik hier om je in te schrijven.

 

Groepsinschrijving

Het inschrijven van een groep (vanaf acht personen) doe je via dit formulier. Nadat je je groep hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail met een betalingsverzoek. Als de betaling is ontvangen, is jullie inschrijving definitief.

Ouders en begeleiders die meelopen

Ook ouders/begeleiders van kinderen zijn betalende deelnemers en dienen zich in te schrijven. Alleen zo kunnen we de totale kosten en daarmee de inschrijfprijs voor alle deelnemers zo laag mogelijk houden. Daarnaast krijgen we een beter beeld van het totaal aantal deelnemers en daarmee de drukte en veiligheid op de routes. Wisselt de ouder/begeleider? Geen probleem. Je kunt in dit geval volstaan met het één keer inschrijven voor de hele Avond4daagse. Vooral op de vrijdagavond zien we dat gezinnen het gezellig vinden om met elkaar af te sluiten. Dat is goed te begrijpen en vinden wij ook superleuk. Koop in dat geval voor de ouder(s) die extra mee wil lopen een Dagloper kaartje voor, in dit voorbeeld, 9 juni.

Kijk regelmatig op onze website voor de laatste informatie over de Avond4daagse Roden. Of  volg ons via social media Facebook en Instagram.