De Avond4daagse Roden kan niet zonder vrijwilligers. Wil je ook meehelpen? Dat kan!
Vooral tijdens het evenement zijn vele handen nodig om alle werkzaamheden uit te voeren. Op dit moment hebben we tegen de 50 kanjers in ons vrijwilligersteam.
 

Waar zoeken we vrijwilligers voor?
Als vrijwilliger maak je deel uit van ons gezellige team en leer je nieuwe mensen kennen. Je kunt aangeven welke activiteiten je uit wil voeren en hoeveel tijd je daarvoor beschikbaar hebt.  Bijvoorbeeld:
• Verkeersregelaar: je leidt het verkeer in goede banen zodat de lopers veilig kunnen oversteken.
• Meehelpen op- en afbouwen van de start/finish locatie in en bij sportcentrum De Hullen
• Begeleiden van de deelnemers bij het aan- en afmelden
• Meehelpen op de stempelpost
• Traktaties uitdelen aan de deelnemers
• Medailles uitreiken op de afsluitende vrijdagavond
• Pijlen uitzetten op de routes, veelal op de MTB
• Pijlen verwijderen op de routes, veelal op de MTB
• Het voorlopen/checken van de routes (in de maand april/mei)
En nog veel meer leuke werkzaamheden….

Enthousiast?
Stuur een mail naar info@avondvierdaagseroden.nl en we nemen snel contact met je op.

Wat hebben we te bieden?
Als vrijwilliger draag je bij aan een geweldig wandelfestijn. Als vrijwilliger maak je het mede mogelijk om elke dag ongeveer 1250 deelnemers een wandeling van 5 of 10km te laten lopen. Als vrijwilliger draag je bij aan het welzijn van de gemeenschap en de leefbaarheid van onze gemeente Noordenveld. Als vrijwilliger maak je onderdeel uit van ons leuke vrijwilligersteam en leer je nieuwe mensen kennen

Het belang van vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk een evenement als de Avond4daagse te organiseren. Vooral tijdens het evenement zijn veel handen nodig om alle werkzaamheden uit te voeren. Als daarvoor betaalde krachten moeten worden ingehuurd wordt de prijs van een ticket veel te duur en zal niemand meer deel kunnen nemen. Ons doel is om de prijs zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen deel te kunnen laten nemen. Naast het in beweging krijgen van mensen mag het natuurlijk ook leuk zijn. Als organisatie hebben we kwaliteit en veiligheid daarbij hoog in het vaandel. Ons team van vrijwilligers begrijpt dat en zet zich daar elk jaar voor in. We zijn ze daar erg dankbaar voor. Ook omdat ze zich realiseren dat vrijwilliger zijn niet vrijblijvend is.

E-mailen